ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Mενεγάκη: Φεύγω από την ΤV και πάω στις ΗΠΑ

«Φεύγω από την ΤV και πάω στις ΗΠΑ / Αντίο (προσωρινό;) στην τηλεόραση και μακρύ ταξίδι στις Ηνωμενες Πολιτείες από τον Οκτώβριο, αποφάσισε η σταρ της μεσημεριανής ζώνης».
Αυτός είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, και είναι μια απάντηση στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί οριστικής..
απόφασης της Ελένης Μενεγάκηνα αποχωρήσει από τον Alpha μετά τη λήξη του συμβολαίου της με το κανάλι. Η παρουσιάστρια αποχωρεί όχι μόνο από τον Alpha, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα, αλλά και από την τηλεόραση, ενώ ετοιμάζει μεγάλο ταξίδι στην Αμερική.
Το συμβόλαιό της με το τηλεοπτικό κανάλι λήγει το καλοκαίρι και έχει ήδη αποφασίσει να μην το ανανεώσει αλλά και να μην συνεχίσει την τηλεοπτική της παρουσία σε κάποιο άλλο κανάλι,  σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην Ελένη Μενεγάκη τις οποίες παρουσιάζει η εφημερίδα.