ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έδωσε τα ρέστα του


Στην καθιερωμένη παρουσία του κάθε Τρίτη στο YouTube, με τους δεκάδες χιλιάδες θεατές, ο Χριστόφορος Zαραλίκος αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν την προηγούμενη Πέμπτη στο θέατρο «Τζένη Καρέζη». Και ανέφερε:
«Γίναμε και εμείς viral και αυτό είναι πάρα πολύ προβληματικό για τη χώρα. Όταν αυτοί που σατιρίζουν την επικαιρότητα γίνονται επικαιρότητα η χώρα κολυμπάει στους στιχουργούς. Πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα και θα σας πω εξαρχής ότι αυτό το γεγονός δεν ήταν το χειρότερο που θα τύχει στο ελληνικό θέατρο. Δυστυχώς έρχονται και χειρότερα». Και μίλησε για την «τηλεπαρουσιάστρια, δύο παιδιά τα οποία το τρώγαν όλο το φαί τους και έχουν γίνει σαν ντουλάπες, ένας ο οποίος με το που ξεκίνησε η υπόθεση αυτή που ήταν εντελώς στημένη είχε το κινητό και έγραφε βίντεο και δύο που ήταν χωμένοι στο κοινό με σκοπό να κάνουν μπούγιο. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν εκεί για να σταματήσουν την παράσταση. Ήρθαν για να βάλουν λόγια στο στόμα μου που δεν υπάρχουν στην παράσταση, εκνευρίζοντάς με και κυρίως είχαν σκοπό πραγματικά να σταματήσει η παράσταση».
Επειδή μάλιστα έχουν δεχτεί απειλές στο θέατρο, είπε: «Οτιδήποτε χειρότερο συμβεί στο θέατρο Καρέζη σε εμένα ή σε οποιοδήποτε άλλο θέατρο που κάποιος προσπαθεί να κάνει σάτιρα, υπεύθυνοι θα είναι η κυβέρνηση, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το υπουργείο Πολιτισμού, η Μενδώνη και οποιοσδήποτε άλλος δεν καταδίκασε αυτή την αθλιότητα».

- πηγή: e-tetradio