ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ποιος θα «τρέχει» την κυριακάτικη εφημερίδα που σχεδιάζει η DPG του Γιαννακόπουλου


Πριν από μερικά χρόνια ο μιντιακός όμιλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η DPG, κρέμασε στα περίπτερα μια εφημερίδα. Το όνομά της Newsbomb (όπως και το ομώνυμο σάιτ) την οποία αρχικά ανέλαβε να την τρέξει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στέφανος Χίος που αποχώρησε γρήγορα και επεισοδιακά.
Mετά την αποχώρηση Χίου η Newsbomb «εξαφανίστηκε» από τα δελτία των πρακτορείων με τις επίσημες κυκλοφορίες των ημερήσιων εφημερίδων και μετά από κάποιο διάστημα η εφημερίδα έκλεισε.
Τώρα η DPG του Δ. Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με όσα γράφει το media.gr, ετοιμάζεται να προχωρήσει στην έκδοση ενός πολυσέλιδου κυριακάτικου φύλλου. Την υλοποίηση του σχετικού project έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Μπόμης που είναι και Διευθύνων Σύμβουλος στη DPG Digital Media.
Σύμφωνα με το media.gr, στο πλαίσιο της σχετικής προετοιμασίας (που έχει ήδη ξεκινήσει) προσεγγίζονται πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλουν με την εμπειρία τους στο εκδοτικό εγχείρημα ενώ ο βασικός κορμός της υπό έκδοσιν εφημερίδας θα αποτελείται από το δημοσιογραφικό δυναμικό που ήδη εργάζεται στα διαδικτυακά μέσα της DPG.

Με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει, όπως αναφέρει το media.gr, ο στόχος που έχει τεθεί είναι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022 να έχει κρεμαστεί στα περίπτερα η νέα εφημερίδα.




ΥΓ1 Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο Δ. Γιαννακόπουλος έκλεισε την εφημερίδα «Πράσινη» μετά από 13 χρόνια κυκλοφορίας




ΥΓ2 Ξεκινάνε τα δοκιμαστικά στην υπό έκδοση ημερήσια εφημερίδα του Διονύση Παναγιωτάκη (του Action24). Ηδη ξεκίνησαν οι πληρωμές μετά και την ολοκλήρωση των προσλήψεων στην εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει με το όνομα «Μακελειό news».