ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Και ένας δημοσιογράφος ανάμεσα στους «διάσημους» του Survivor


Mετα την Ανθή Σαλαγκούδη ενας ακόμη δημοσιογράφος συμμετέχει στο Survivor με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για την έναρξη του ριάλιτι και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να βρίσκεται στην τελική φάση των συναντήσεων, προκειμένου να «κλειδώσοι» την ομάδα των «Διασήμων» για τον φετινό κύκλο.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1 οι δώδεκα Έλληνες celebrities, που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο έχουν βρεθεί κι αν δεν αλλάξει κάτι, τότε σε λίγες ημέρες θα μπουν στο αεροπλάνο.
Η αλήθεια είναι πως δεν είδαμε κάποιο τεράστιο όνομα, ωστόσο οι περισσότεροι είναι λίγο πολύ γνωστοί. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι:
Βαλάντης (τραγουδιστής)
Λάμπρος Κωνσταντάρας (δημοσιογράφος)
Νότης Χριστοδούλου (διακοσμητής)
Θανάσης Βισκαδουράκης (ηθοποιός)
Βρισηίδα Ανδριώτου (μοντέλο)
Άρης Σοϊλέδης (ποδοσφαιριστής)
Σάκης Αρσενίου (τραγουδιστής)
Πελαγία (Μπέλλα) Καζολέα (μοντέλο)
Απόστολος Ρουβάς (σεφ)
Γιάννης Χατζηγεωργίου (ηθοποιός)
Μυριέλλα Κουρεντή (ηθοποιός)


***
Η ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα» κάθε Σάββατο και Κυριακή, με τον Γιώργο Αυτιά διατηρεί την χρονική περίοδο 21/8/21-05/12/21 την πρώτη θέση στο γενικό σύνολο του κοινού στη ζώνη μετάδοσή της με το μερίδιο τηλεθέασης να είναι 20,0%. Τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen καταρρίπτουν την φημολογία που αναπτύχθηκε προσφάτως ότι υπάρχει προβληματισμός στον Σκάι για την εκπομπή «Καλημέρα».