ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Γιατί ο Λοβέρδος δεν απάντησε στο νυχτερινό τηλεφώνημα του ΓΑΠ


Στη στήριξη του Νίκου Ανδρουλάκη φέρεται να οδηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος, που έχει δεσμευτεί πως απόψε ή το αργότερο αύριο θα ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου που θα στηρίξει την Κυριακή..Η απόφαση θα οριστικοποιηθεί το μεσημέρι σήμερα, σε σύσκεψη του στενού επιτελείου του Ανδρέα Λοβέρδου και συγκεκριμένα των βουλευτών που τον στηρίζουν (Νάντια Γιαννακοπούλου, Χαρά Κεφαλίδου και Δημήτρη Κωνσταντόπουλου), της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή και του εκπροσώπου Τύπου Σπύρου Καρανικόλα.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα επιδιώξει διαβουλεύσεις με τους δυο μονομάχους της επόμενης Κυριακής, είναι δε χαρακτηριστικό πως δεν συνομίλησε χθες με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος αργά το βράδυ του τηλεφώνησε.
Η -αναμενόμενη- στήριξη του Α. Λοβέρδου στον Νίκο Ανδρουλάκη αναμένεται να προσδώσει εντονότερα πολιτικά χαρακτηριστικά στην αντιπαράθεση των δυο μονομάχων της δεύτερης Κυριακής.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει τηλεφωνικές επαφές με όλους τους συνυποψηφίους του, προκειμένου να τους εκφράσει τη βούλησή του για ενότητα και κοινή πορεία, ενώ ρίχνει το βάρος του στην οργανωτική προσπάθεια σε όλη τη χώρα.
Από τους άλλους υποψηφίους πλην του Ανδρέα Λοβέρδου, ο πρώτος που θα τοποθετηθεί αναμένεται να είναι ο Παύλος Γερουλάνος, που θα ζητήσει δεσμεύσεις από Ανδρουλάκη και Παπανδρέου πάνω σε συγκεκριμένες θέσεις για να παράσχει ή όχι στήριξη.

Βασίλης Σκουρής / ieidiseis