ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Στάη: Είχα αγωνία να μη μείνω μόνο ένα pretty face στην τηλεόραση


Άγνωστες πτυχές της ζωής της και περιστατικα από την δημοσιογραφική καριέρα της αποκαλύπτει η Έλλη Στάη. Ανατρέχει στην πορεία της από το πρώτο πρωτοσέλιδο, το πρώτο δελτίο ειδήσεων, την πρώτη ρήξη που κατέληξε σε απόλυση. Μιλά στο ImpacTalk και την Χριστίνα Κατσαντώνη για την παγίδα της τηλεθέασης και για τις εσωτερικές αντιστάσεις που απαιτεί η καθημερινή έκθεση στο «γυαλί», ώστε να μη γίνει εξάρτηση. Εξηγεί γιατί οι ρήξεις είναι αναπόφευκτες στην εξέλιξη ενός δημοσιογραφικού βίου και ξεκαθαρίζει ότι αν μείνεις μόνο pretty face, σε βάθος χρόνου δεν υπάρχεις.
«Είχα μεγάλη αγωνία να μη μείνω μόνο ένα pretty face. Αν μείνεις μόνο ένα pretty face στην τηλεόραση, δεν υπάρχεις στο μήκος του χρόνου», είπε στο ImpacTalk τονίζοντας:
«Ήταν ασύμβατο να είσαι νέα, γυναίκα και νόστιμη. Αυτομάτως αυτό σε έβαζε σε μειονεκτική θέση. Αυτομάτως κάτι άλλο ήθελες. Τα σεξιστικά σχόλια ήταν πολλά. Όμως, τα δύσκολα είναι για να τα ψάχνουμε και να προσπαθούμε να τα κατακτήσουμε».