ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Μπιμπίλας: «Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπω σε ριάλιτι, αλλά αρνήθηκα»


Μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί με το θέμα της αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή από τις παραστάσεις, στις οποίες συμμετείχαν για να συμμετάσχουν στο Survivor και την οργισμένη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποφάσισε να τοποθετηθεί ξανά δημόσια και να ξεκαθαρίσει το λόγο που έχει ενοχληθεί.
Όπως ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», δεν τον ενόχλησαν προσωπικά οι αποχωρήσεις των ηθοποιών, όμως θεωρεί ότι κάνουν μεγάλη ζημιά στο θέατρο.
«Δεν είμαι έξαλλος με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, είμαι στεναχωρημένος. Είμαστε στις τελευταίες πρόβες, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα. Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε, όχι τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από μία παράσταση για να πάνε σε ριάλιτι. Αν το Survivor έπαιρνε ένα ηθοποιό από κάθε παράσταση, θα διέλυε το θέατρο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.
Στην συνέχεια μάλιστα, ανέφερε πως είχε γίνει και σε εκείνον μία πολύ καλή πρόταση για να συμμετάσχει σε ριάλιτι, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποιο.
«Και εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις για ριάλιτι, αλλά δεν έχω πάει. Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά είπα όχι. Δεν θα σας πω για πού ήταν η πρόταση, δεσμεύομαι», είπε χαρακτηριστικά.