ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Δεν έπεσε απ’ τη σκάλα, τη σκότωσε στο ξύλο - H 16η γυναικοκτονία για το 2021


Πολλαπλές κακώσεις, σε διάφορα σημεία του σώματος, έφερε το σώμα της 29χρονης την οποία ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή, όταν αναγκάστηκε να την μεταφέρει από το νοσοκομείο όπου ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα έπεσε από τη σκάλα.
Όμως, τόσο λόγω της εικόνας του θύματος και της καταγγελίας των γονιών για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, έγινε ιατροδικαστική έκθεση, η οποία κρίνει πως τα τραύματα, η σύνθλιψη του ήπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα, αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η νεαρή, μητέρα τριών παιδιών, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ καθώς είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, και υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία πριν καταλήξει χθες.
Το βράδυ εξαφανίστηκε ο 31χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ. Το e-evros.gr αναφέρει σήμερα ότι ο άνδρας εντοπίστηκε το πρωί κοντά στο σπίτι του και συνελήφθη για να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά την διάρκεια της νοσηλείας της γυναίκας ενημερώθηκε η αστυνομία από την οποία ειδοποιήθηκε ο σύζυγός της για να καταθέσεις στις αρχές.
Η νεκροψία - νεκροτομή της σορού θα διενεργηθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, λόγω του πρωτοκόλλου ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.
Πρόκειται για την 16η γυναικοκτονία στη χώρα μας για το 2021, η οποία έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την προηγούμενη, μιας 36χρονης από τον σύζυγός της στη Λακωνία.