ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Τα «τηλεφωνήματα» Μαξίμου σε διευθυντές καναλιών και εφημερίδων...


...για να περάσει στα ψιλά η γκάφα Μητσοτάκη


Η φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή με την οποία εξίσωνε από πλευράς κινδύνου και θνητότητας τους διασωληνωμένους εντός ΜΕΘ με εκείνους εκτός, πέρασε στα ψιλά. Τα κανάλια δεν είχαν καν στα ρεπορτάζ τους την συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του πρωθυπουργού, ενώ το θέμα είχαν «χάσει» και πολλές εφημερίδες. Η ακριβής φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η εξής:
«Υπάρχουν σήμερα ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Ναι, υπάρχουν. Είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Είναι. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς σε σχέση με αυτούς οι οποίοι είναι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας; Δεν έχω τέτοια ένδειξη. Όχι δεν έχω, έχετε εσείς; Φέρτε την», είχε πει απευθυνόμενος -με οργή- στον Αλέξη Τσίπρα.
Προφανώς, επειδή ιατρικά πρόκειται για την απόλυτη «κοτσάνα», το θέμα είναι σοβαρό και δεν δικαιολογείται ότι πέρασε «στα ψιλά». Όμως, αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά μετά τη συνεδρίαση στη Βουλή, τα τηλέφωνα δύο-τριών στενότατων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη πήραν «φωτιά», προς διαπιστευμένους κυβερνητικούς συντάκτες, διευθυντές ειδήσεων καναλιών και διευθυντές εφημερίδων.
Και ο νοών, νοείτω…

Νeo / Matrix24