ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Εξιτήριο για τον Βασίλη Λεβέντη ύστερα από 75 μέρες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό


Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης από το νοσκομείο «Ευαγγελισμός», στο οποίο νοσηλεύτηκε για 75 ημέρες έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του είναι ικανοποιητική.
Η ανακοίνωση του νοσκομείου αναφέρει:
«Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α« Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εισήχθη στο νοσοκομείο στις 25 Σεπτεμβρίου και διασωληνώθηκε. Αποσωληνώθηκε δύο μέρες μετά, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε νέα επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά. Στις 15 Νοεμβρίου βρήκε από την εντατική και συνέχισε να νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το εξιτήριο του κ. Λεβέντη, ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης είπε: «Ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος να πάει στο σπίτι, είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία. Έχει καταπονηθεί πολύ ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά. Το βιώσαμε πολύ δύσκολα όλο αυτό, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν γολγοθά. Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε. Εμφανίστηκε στεφανιαία νόσος στη διάρκεια της νοσηλείας του. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία».