ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Σκαρμούτσος: «Eίχα κολλήσει με την ηρωίνη, έφτασα τρεις φορές κοντά στο θάνατο»


Γ
ια το παρελθόν του με τις ναρκωτικές ουσίες και τις εξαρτήσεις του μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην «Αυτοψία». Ο γνωστός σεφ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ και αποκάλυψε πως έχει φτάσει 3 φορές κοντά στο θάνατο εξ αιτίας των ναρκωτικών.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, έχει δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τη δεκαετία του '90. «Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά, ανάλογα βέβαια, και τι ναρκωτικά θα κάνεις και πάντα καταλήγει με κλάμα. Τόσο από 'σένα, όσο και από τους γύρω σου. Ξεκίνησα με αμφεταμίνη, δεν ήμουν ο παραδοσιακός τρόπος που θα ξεκινούσα με χασίς ή μαριχουάνα στην Αμερική. Με βοηθούσε πάρα πολύ να κάνω δουλειές, να διαβάζω, να μένω ξύπνιος περισσότερες ώρες και σιγά-σιγά δοκίμασα τα πάντα. Κάποια τα απέρριπτα, γιατί δε μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ», δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Τέλος, εξήγησε πως έφτασε τρεις φορές κοντά στο θάνατο λόγω της χρήσης που έκανε. «Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή την στιγμή δεν θα μιλούσαμε. Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές. Ήμουν όμως τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ με σιγουριά να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν», είπε.