ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Μούγκα!..


Η Έλενα Ακρίτα στο 8ο επεισόδιο του Podcast στο News 24/7μιλά για την αξία της συμμετοχής, τη σιωπή για το επεισόδιο με τη Σάσα Σταμάτη, τους μακονομάχους που κρίνουν Αφγανούς και τα ωραιοποιημένα παλιά χρόνια που είχαν πολύ ξύλο και καταπίεση για τις γυναίκες.
Δείτε τι ανέβασε η ίδια στο fb:
  • Η Σάσα Σταμάτη και η συνωμοσία σιωπής γύρω της. Ενώ τα σωματεία ΣΕΗ, ΠΟΘΑ, ΕΣΗΕΑ πήραν θέση οι πρωταγωνιστές ηθοποιοί και οι δημοσιογράφοι μούγκα. Γιατί άραγε;
  • Ας μην εξωραΐσουμε το παρελθόν. Τα παιδικά χρόνια του Έλληνα δεν ήταν ταινία της Finos Films. Είχαν ξύλο, χλευασμό, διαπόμπευση, είχαν βία και ρατσισμό.
  • Αφγανες νύφες 9 χρόνων πουλιούνται σε γέρους για ένα πιάτο φαΐ, τώρα που οι Ταλιμπάν κατέστρεψαν τη χώρα. Οι σκατόψυχοι με την αποψάρα μπείτε στη θέση αυτών των Αφγανών και πείτε μας αν εσείς θα μένατε να πολεμήσετε τους Ταλιμπάν.
  • Βαριέμαι να στολίζω το δεντρο και ντρέπομαι γι’ αυτό. Είμαι η μόνη ή το παθαίνετε κι εσείς;
  • Να αγοράζετε τη ‘’Σχέδια’’ το περιοδικό του δρόμου από τους αστεγους και ανέργους συνανθρώπους μας. Εκπληκτική ύλη, εκπληκτική προσπαθεια.