ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Μαυρίδης: Ο “Φιλελεύθερος” έκλεισε για να μη δημιουργήσει χρέη


Στους “συντρόφους” της άλλης όχθης στην Εξεταστική Επιτροπή για τα ΜΜΕ και τις δημοσκοπήσεις, απαντά το liberal του Θανάση Μαυρίδη σχετικά με τα όσα ακούγονται εσχάτως υποστηρίζοντας ότι η εφημερίδα “Φιλελεύθερος” έκλεισε “για να μη δημιουργήσει χρέη”.
Συγκεκριμένα ο πρώην εκδότης της εφημερίδας αναφέρει: “Οι σύντροφοι της άλλης όχθης διαστρεβλώνουν συνειδητά την πραγματικότητα σε σχέση με την εφημερίδα Φιλελεύθερος. Θα επαναλάβουμε, λοιπόν, ότι η εφημερίδα έκλεισε για να ΜΗΝ δημιουργήσει χρέη. Για να ΜΗΝ αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές. Και να για ΜΗΝ εξαναγκαστεί να μπει στη διαδικασία που έχουν μπει άλλοι, να περάσει στην γκρίζα ζώνη. Για παράδειγμα, δεν μπορούν, οι σύντροφοι να μας εξηγήσουν πως επί έναν ολόκληρο χρόνο έβγαιναν τα προϊόντα τους με τους εργαζόμενους τους να είναι σε αναστολή. Μάλλον εξωγήινοι έγραφαν στις εφημερίδες και στις ιστοσελίδες τους. Αλλιώς δεν εξηγείται πως το τελικό τους προϊόν δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι είχαν στείλει στο σπίτι τους το 80% του προσωπικού τους και αυτό πληρωνότανε από τα δημόσια ταμεία. Λεπτομέρειες, θα πείτε. Και θα έχετε δίκιο. Σημασία έχει στο τέλος πως κάτι μένει από το πες – πες”.