ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Aλαφούζος: «Όποιος δεν μπορεί να φύγει»!


Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά και την ήττα από την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι και το πρωί της Πέμπτης πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να στείλει ξεκάθαρα μηνύματα στους παίκτες και παράλληλα με την ομιλία του να στηρίξει στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Οπως γράφει το gazzetta, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην 7η θέση που βρίσκεται η ομάδα και την χαρακτήρισε ντροπή, ζήτησε από τους παίκτες να βγάλουν αντίδραση και παράλληλα τους ξεκαθάρισε πως όποιος δεν μπορεί να βοηθήσει, να πάει στα γραφεία του κλαμπ και να ζητήσει να φύγει. Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αλαφούζος τους είπε:
«Είμαι πολύ θυμωμενος και στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Φτάσαμε μετά απ' όλα αυτά να έχετε μέχρι και το θράσος να τσακώνεστε μεταξύ σας ή να σχολιάζει ο ένας τον άλλον. Ναι, κάποια παιχνίδια μπορούν να χαθούν, έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι όμως αδιανόητο να έχουμε αυτή τη βαθμολογική θέση. Μας έχουν περάσει τα Γιάννινα και ο ΟΦΗ με το 1/4 του μπάτζετ. Ο Αρης στην ουσία είναι έξι βαθμούς μπροστά μας. Είμαστε έβδομοι. Το καταλαβαίνετε; Έβδομοι! Και γι' αυτό πρέπει να ντρεπόμαστε.
 Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσετε, η πόρτα είναι ανοιχτή...».