ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Αρπάχτηκαν» on air για τις ΜΕΘ Κουμουτσάκος - Σκουρλέτης (video)


Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ήταν τo πρωί της Παρασκευής οι Γιώργος Κουμουτσάκος, Πάνος Σκουρλέτης και Μιχάλης Κατρίνης, για να συζητήσουν, μεταξύ άλλων και θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό και την διαχείριση της πανδημίας.
Η συζήτηση περιστρεφόταν στο ζήτημα της επάρκειας κλινών ΜΕΘ για τους ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό και πολλοί εξ αυτών βρίσκονται διασωληνωμένοι σε κλίνες εκτός ΜΕΘ, στον απόηχο και της εισαγγελικής έρευνας, μετά τις καταγγελίες από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε διαρκώς παρεμβάσεις, ενώ μιλούσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Δεν παραμελεί κανείς τους ανθρώπους που είναι εκτός ΜΕΘ, μην με διακόπτετε» είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος με τον Πάνο Σκουρλέτη να του απαντά «θα σταματήσω αλλά η ζωή δεν ξεκίνησε το 2019, υπάρχουν και αυτά που έγιναν από το 2014».
Αποτέλεσμα των διακοπών από την πλευρά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος να εξοργιστεί και να αποκαλέσει «τηλεοπτικό τραμπούκο» τον Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος με τη σειρά του απάντησε «τα έχετε κάνει θάλασσα» με το θέμα της πανδημίας.