ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μακράν πρώτος ο Νίκος Ανδρουλάκης, πάει με ΓΑΠ στον δεύτερο γύρο


Η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται, για την ανάδειξη του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ, μετά το κλείσιμο της κάλπης. Η προσέλευση στα εκλογικά κέντρα ήταν εξαιρετικά υψηλή με τον αριθμό των ψηφοφόρων να σπάει ρεκόρ.Λίγη ώρα μετά τις 21:30 βγήκαν από την ΕΔΕΚΑΠ τα πρωτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα τα οποία έδειξαν πρωτιά Ανδρουλάκη.
Στο 89,19 % της ενσωμάτωσης και καταμετρημένες 236.318 ψήφους, πρώτος εμφανίζεται ο Ανδρουλάκης με 37,08%, δεύτερος ο Παπανδρέου με 27,72%, τρίτος ο Λοβέρδος με 25,94%, ακολουθούν Χρηστίδης με 3,26%, Καστανίδης με 3,01% και Γερουλάνος με 2,98%.
«Η Δημοκρατική παράταξη απόψε επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει», τόνισε στην πρώτη του δήλωση μετά τις εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 πολίτες που ήρθαν και μας τίμησαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου που αναμετρηθήκαμε με πολιτικό πολιτισμό και με ενότητα, κάτι που είναι παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά», ανέφερε.
«Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εντολή τους για ανανέωση και ενότητα», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.«Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής», το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου από τη Λένορμαν μετά το αποτέλεσμα της κάλπης που τον έφερε στη δεύτερη θέση μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Καλώντας του ψηφοφόρους να προσέλθουν στον δεύτερο γύρο δήλωσε τα εξής από το ίδρυμα Παπανδρέου στη Λένορμαν: «Αποφασίζουμε για το μέλλον και την πορεία της παράταξης».
Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν για την «προοδευτική πορεία του κόμματός μας».
«Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής», είπε ακόμη κλείνοντας ο κ. Παπανδρέου.