ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Στην κορυφή της τηλεθέασης σε όλα τα κοινά το «Just the 2 of Us»...

...με το ντουέτο Άννας Βίσση - Δέσποινας Βανδή

Οι τηλεθεατές αποθέωσαν το «Just the 2 of Us» στο OPEN τόσο στα social media, φέρνοντάς το 6ο trend παγκοσμίως στο twitter, όσο και στους πίνακες τηλεθέασης. Ο τελικός του «Just the 2 of Us» με τον Νίκο Κοκλώνη αναδείχτηκε πρώτος σε όλα τα κοινά φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο 41,4% στο δυναμικό κοινό.. και 42,7 % στις γυναίκες 25-44. Στο σύνολο του κοινού το show κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 22%, ενώ στο δυναμικό κοινό 23%. Χαρακτηριστικό είναι πως στο μέσο λεπτό το «Just the 2 of Us» το παρακολούθησαν 1.000.000 τηλεθεατές ενώ έστω και για ένα λεπτό το είδαν 3.800.000 τηλεθεατές.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται:
Στον χθεσινό τελικό το κοινό έζησε την απόλυτη ανατροπή. Για πρώτη φορά δύο από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες στην Ελλάδα μοιράστηκαν τη σκηνή χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές. Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση τραγούδησαν μαζί για πρώτη φορά στο «Just the 2 of Us» σε μια μαγευτική συνύπαρξη. Ένα ονειρικό ντουέτο, όπου η μία ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της άλλης, απογειώνοντας τη βραδιά. Αγαπημένα τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες που καθήλωσαν, σε μια ιστορική στιγμή. Η «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Ανάβεις Φωτιές», «Δε με αγαπάς», «Στα ‘δωσα Όλα», είναι μερικά από τα τραγούδια που είπαν χθες ξεσηκώνοντας και το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή. Η ενέργειά τους και η απίστευτη χημεία τους έδωσαν το σύνθημα… και το πάρτυ ξεκίνησε!
Η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής καταχειροκρότησαν τις δύο κυρίες και μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη δε σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν και να διασκεδάζουν σε αυτή τη μοναδική βραδιά.
Στο show χθες απολαύσαμε ακόμα πολύ ωραίες ερμηνείες από όλα τα ζευγάρια που βρέθηκαν στη σκηνή του «Just the 2 of Us» και φυσικά από τους τρεις φιναλίστ. Αναστάσιος Ράμμος- Κατερίνα Ζαρίφη, Ζόζεφιν- Νάσος Παπαργυρόπουλος και Λευτέρης Πανταζής με Ζωή Δημητράκου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στη χθεσινή βραδιά. Νικητήριο ζευγάρι αναδείχθηκε η Ζόζεφιν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και οι δυο τους δεν έκρυψαν την απίστευτη χαρά τους για το αποτέλεσμα.
Το «Just the 2 of Us», με τον Νίκο Κοκλώνη, κατάφερε όλο αυτό τον καιρό να διασκεδάσει τους τηλεθεατές σε μια τόσο δύσκολη εποχή, όπως επίσης κατάφερε να εκπληρώσει και τον φιλανθρωπικό του σκοπό. Το ποσό των 20.000 ευρώ δίνεται στην ΕΛΕΠΑΠ, τον οργανισμό που στέκεται δίπλα στα άτομα με αναπηρία και 10.000 ευρώ στο Γηροκομείο Πειραιά.
«