ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Πόσους συμβούλους χρειάζεται ο Μητσοτάκης;

«Τελικά πόσους συμβούλους χρειάζεται ο Μητσοτάκης;» Αυτό αναρωτήθηκε παλιός πολιτικός συντάκτης σχολιάζοντας τις αλλαγές στο Μαξίμου και τις προσθήκες «ειδικών» που έχουν ως αποστολή τους να συμβουλεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σήμερα όπως έγινε γνωστό -και μετά την τοποθέτηση της Ελένης Σουρανή  στο γραφείο Θεμάτων Ευρωπαϊκής Ενωσης της Γενικής Γραμματείας πρωθυπουργού, στη..
θέση του δημοσιογράφου Δημήτρη Μητρόπουλου (δείτε ΕΔΩ)- με απόφαση Μητσοτάκη ο Θανάσης Μπακόλας αναλαμβάνει σύμβουλος του Πρωθυπουργού αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με βάση τις Βρυξέλλες.
Ο Θανάσης Μπακόλας έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Columbia στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει εργαστεί για 25 χρόνια ως επικοινωνιολόγος και πολιτικός αναλυτής, εκ των οποίων τα τελευταία οκτώ είναι στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού.
Ο Θ. Μπακόλας θα συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό για θέματα που αφορούν τις σχέσεις της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες.