ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Όπου γάμος και... χαρά ο Λαγός παρών

Τις... ευχές του ακροδεξιού ευρωβουλευτή, πρώην της Χρυσής Αυγής, έχουν πλέον οι πολιτοφυλακές που έχουν δημιουργηθεί στον Έβρο, με την ανοχή και της κυβέρνησης και των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.
Ο Γιάννης Λαγός, πρώην εξέχων στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης, βρέθηκε χθες τα μεσάνυχτα σε σημεία όπου επιχειρούν οι «ομάδες κρούσης», συνομίλησε με..
αστυνομικούς, ενώ δεν έχασε και την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφίες χαμογελαστός με πολίτες που φορούν στολές παραλλαγής και έχουν δημιουργήσει αυτές τις αυτόκλητες ομάδες που κυνηγούν νύχτα μέρα όσους εντοπίσουν να έχουν περάσει τα σύνορα προς την ελληνική πλευρά.
Στο κείμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του πολιτικού σχηματισμού του οποίου ηγείται ο υπόδικος ευρωβουλευτής, αναφέρεται ότι ο Γιάννης Λαγός συμμετέχει ενεργά στις περιπολίες που πραγματοποιούν οι ομάδες στην περιοχή, ενώ αποκαλύπτεται ξεκάθαρα, από τη ρητορική που χρησιμοποιείται, ο σκοπός τους: «να εντοπίσουν και να παραδώσουν στις αρχές λαθρομετανάστες-τζιχαντιστές που περνούν κατά χιλιάδες τα σύνορα».

Σημειώνεται ότι ήδη υπάρχουν αναφορές για αρκετούς ενόπλους, ενώ μέσα στις άτυπες πολιτοφυλακές ενεργούν αγρότες και κυνηγοί.
Πόσο πιο... ακροδεξιά μπορεί να πάει το πράγμα δηλαδή για να ενεργοποιηθεί η ελληνική πολιτεία;
Ο κ. Μητσοτάκης δημιούργησε το θερμοκήπιο μέσα στο οποίο μεγαλώνουν και ανθίζουν αυτά τα ακροδεξιά και εθνικιστικά «φρούτα». Να τα χαίρεται!

efsyn.gr