ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ένα παιδί από το πουθενά

Η τελευταία συνέντευξη της Άλκης Ζέη αποκλειστικά στο «Art Week» της ΕΡΤ2. Η συγγραφέας που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, μιλάει στη Λένα Αρώνη στην τελευταία της συνέντευξη. Με αφορμή το μυθιστόρημά της «Ένα παιδί από το πουθενά», μιλάει για το πώς έγραψε το βιβλίο, μοιράζεται με αυθορμητισμό και αμεσότητα τις..
σκέψεις για τη ζωή, τη φιλία, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τη σχέση της με τα παιδιά και τα εγγόνια της. Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, στις 21:00
***
Οι αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά από το ΟPEN. Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στις 22:00 σε απευθείας σύνδεση με το δημοτικό γήπεδο της Αντούβα, ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Γρηγόρης Ποζιός θα περιγράψουν τη ρεβάνς της απίστευτης Μιραντές, που για να φτάσει ως τον ημιτελικό έχει αποκλείσει κατά σειρά τρεις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας - Θέλτα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ – κόντρα στοφαβορί, Ρεάλ Σοσιεδάδ, που έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-1 στο Ανοέτα.
***
Τη διεύθυνση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής Επικοινωνία 94FM, θα έχει και τους επόμενους μήνες ο Βασίλης Νομικός, μετά την απόφαση ανανέωσης της συνεργασίας, που αποφάσισε πρόσφατα το Δ.Σ. της ΔΕΡΗΑ. Ο γνωστός παρουσιαστής – δημοσιογράφος, έχοντας θητεία σε μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, πέρα από σύμβουλος προγράμματος, θα εκτελεί και καθήκοντα Γενικού Διευθυντή και δηλώνει έτοιμος για ακόμα περισσότερα βήματα με στόχο πάντα την περαιτέρω ανάπτυξη του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού.
***
Η Δημοτική Ραδιοφωνία Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM» έκοψε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Το «παρών» έδωσε ο Αντιπρόεδρος του 94.0 Δημήτρης Ταβουλάρης, μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΡΗΑ Ηρακλείου Αττικής, ο διευθυντής προγράμματος Βασίλης Νομικός, το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του σταθμού, παραγωγοί εκπομπών, καθώς και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαίρη Γαλαζούλα.