ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Απειλές δέχεται εκδότης στον Έβρο

Καταγγέλλει υπερπατριώτες που περιπολούν με όπλα στα σύνορα

Έντονα αντέδρασε η κυβέρνηση στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ που κατήγγειλε τα τάγματα εφόδου που δρουν στον Έβρο. Η καταγγελία όμως του εκδότη της εφημερίδας "Η ΓΝΩΜΗ" Γιάννη Λασκαράκη είναι άκρως ανησυχητική καθώς περιγράφει ένα κλίμα πολεμικό και μια περιοχή στρατοκρατούμενη με..
ομάδες πολιτών να περιφρουρούν με όπλα τα σύνορα.
"Δημιουργείται ένα κλίμα εθνικιστικό και εσωστρέφειας στον Έβρο. Υπάρχει ένα κλίμα πολεμικό, τρομοκρατίας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από ό,τι εκπέμπει η Αθήνα" δήλωσε ο εκδότης της «Γνώμης» Γιάννης Λασκαράκης στο Kontra Channel.
«Ο χώρος αυτός έχει μια γεωγραφική ιδιαιτερότητα που είναι πολύτιμη. Έχει γύρω περιοχές με εκατομμύρια ανθρώπους θα μπορούσε να έχει τεράστια ανάπτυξη μέσα από εξαγωγές ή σχέσεις εμπορικές μια και είναι κέντρο συγκοινωνιακό και κέντρο μεταφοράς ενέργειας. Έχουν περάσει ένα κλίμα ότι θα γίνει μια εισβολή από κάποιο ξένο κράτος και στρατό, ενώ πρόκειται για μετανάστες που είναι άοπλοι και δυστυχισμένοι. Έχουμε ένα πανύψηλο φράχτη που θα μπορούσε να φυλάσσεται από τους συνοριοφύλακες μαζί με την Αστυνομία. Ο στρατός, τα ελικόπτερα, τα αεροπλάνα έχουν δημιουργήσει κλίμα στρατοκρατούμενης περιοχής».
«Έχουν δώσει όπλα σε όλους όσους μπορούν να κρατήσουν όπλο, χωρικούς, γεωργούς. Συλλαμβάνουν μέσα στα χωράφια όσους ξεφεύγουν από τα σύνορα, τους κακοποιούν. Υπάρχουν βίντεο. Μάλιστα δημοσιογράφος του CNN που προσπάθησε να τους βοηθήσει έφαγε το ξύλο της ζωής του (δείτε ΕΔΩ)».
«Υπάρχουν 25 αυθαίρετα κτίσματα με υπερπατριώτες με όπλα που δήθεν φυλάνε τα σύνορα και καμία κυβέρνηση δεν τους έχει αγγίξει» δήλωσε ο εκδότης Γιάννης Λασκαράκης ο οποίος όπως κατήγγειλε δέχεται απειλές για τη ζωή του.

 Kατ. Μπρ. / avgi