ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Κάρφωσαν μαχαίρι στην πόρτα δημοσιογράφου

Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του Μανώλη Κυπραίου και αφαίρεσαν τον σκληρό δίσκο από τον υπολογιστή του, καθώς και τον φορητό υπολογιστή, ενώ βγαίνοντας κάρφωσαν με μαχαίρι στην πόρτα του σπιτιού τη φωτογραφία του.
Μετά το συμβάν αυτό, ο Μ. Κυπραίος έδωσε δύο καταθέσεις στην αστυνομία, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να μεταβεί με αστυνομική.. συνοδεία στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ στην κρατική ασφάλεια.
Ο Μανώλης Κυπραίος είναι ο δημοσιογράφος που έχασε την ακοή του έπειτα από ρίψη χειροβομβίδας κρότου λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ και σε απόσταση μόλις ενός μέτρου, στη στοά της Φιλελλήνων, στις 15 Ιουνίου του 2011. Τότε, ο Μ. Κυπραίος κάλυπτε δημοσιογραφικά το μεγάλο συλλαλητήριο για το μεσοπρόθεσμο.
Ο έμπειρος πολεμικός ανταποκριτής δέχθηκε επίθεση από τους αστυνομικούς, παρ’ όλο που έδειξε τη δημοσιογραφική του ταυτότητα. Εξαιτίας αυτών των περιστατικών αστυνομικής βίας η χώρα κατρακύλησε στους δείκτες ελευθεροτυπίας, ενώ κανένα θύμα από τους ανθρώπους του Τύπου (με εξαίρεση τη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη) δεν έχει δικαιωθεί...
- πηγή: efsyn.gr