ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Συνελήφθη έξω από το κανάλι ο Μένιος Φουρθιώτης

Νέες περιπέτειες για τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη καθώς τα τελευταία 24ωρα όπως γράφει το protothema.gr ήρθε αντιμέτωπος με ένα ξυλοδαρμό και μια σύλληψη. Συγκεκριμένα το protothema.gr γράφει:
"Eχθές το πρωί, λίγο μετά τις 11  τρεις άνδρες πέρασαν το κατώφλι του καναλιού..
ΝΕΟ ΕΨΙΛΟΝ, στο Περιστέρι. Χωρίς τις απαραίτητες συστάσεις και με βήμα γοργό κατευθύνθηκαν στο γραφείο του αλλοτινού πρίγκιπα του καναλιού Μένιου Φουρθιώτη και χωρίς πολλά λόγια άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και το σώμα.
Τα βάσανα του παρουσιαστή δεν έληξαν ωστόσο εκεί καθώς σήμερα το μεσημέρι, τη στιγμή που έβγαινε από το κανάλι, αντί να επιβιβαστεί στο πολυτελές υβριδικό BMW του, επιβιβάστηκε σε... περιπολικό. Η σύλληψη έγινε με την διαδικασία του Αυτόφωρου μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του πρόσωπο από το επαγγελματικό του περιβάλλον.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή της σύλληψής του, έβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί σκέφτονται σοβαρά να προβούν κι εκείνοι σε μήνυση. Αφού πέρασε από εισαγγελέα, ο διάσημος παρουσιαστής αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος."