ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Τους ξέφυγε ο βασικός ένοχος: ο Σταμάτης Μαλέλης

Θέλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να κρυφτεί, αλλά η απελπισία δεν την αφήνει. Αυτό που έκανε αυτή τη φορά είναι από τα άγραφα: κατήγγειλε, τον Τσίπρα επειδή έδωσε συνέντευξη στον κανάλι του Μαρινάκη! Ή αλλιώς: κατήγγειλε τον Μαρινάκη επειδή πήρε το κανάλι του συνέντευξη από τον  Τσίπρα.
Ο καθ’ ύλην αρμόδιος του Πρωθυπουργού Στ. Πέτσας,..
ντυμένος «πηγές της ΝΔ», διακίνησε δήλωση που αναδείκνυε ο Τσίπρας «αποφάσισε να εμφανιστεί  στο κανάλι του επιχειρηματία που αποκαλούσε ναρκέμπορα».
Τρικυμία εν κρανίω.  Πριν όλα ο  Τσίπρας δεν πήρε τηλέφωνο στο Μέγκα και τους είπε «αποφάσισα να σας δώσω συνέντευξη, έρχομαι». Τον κάλεσαν  στο δελτίο, δεν πήγε μόνος του.
Η ΝΔ όμως θεωρεί ότι… δεν έπρεπε να τον καλέσουν. Και το παρουσιάζει ότι δεν έπρεπε «να εμφανιστεί στο κανάλι του επιχειρηματία που αποκαλούσε ναρκέμπορα».
Αν ο Πέτσας ήξερε το ανέκδοτο με το Βατικανό που διέψευσε κάτι που έγραψε μια μικρή επαρχιακή εφημερίδα για τον Πάππα, θα καταλάβαινε ποιος λέει τώρα τον Μαρινάκη «ναρκέμπορα».
 (...)
Η γραμμή του Mέγκα: στηρίζει τη κυβέρνηση και κριτικάρει τον Τσίπρα, αλλά με δημοσιογραφικά κριτήρια κυρίως. 
Από ό,τι φαίνεται στο Μέγκα η διόρθωση θα είναι ολοκληρωμένη. Και προφανώς έτσι προέκυψε το αυτονόητο: συνέντευξη από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλά για το Μητσοτακέικο ήταν: πού παμε, ρε;
Χωρίς δισταγμό η ΝΔ κατήγγειλε τον σταθμό -περί  αυτού πρόκειται. Είναι και προειδοποίηση να μην το ξανακάνει. Τα «δικά» τους ΜΜΕ να δίνουν βήμα τον Τσίπρα; Δεν θα μπορεί να κλείσει μάτι ο Άδωνις…

Οι παροικούντες μπορούν να υποψιαστούν ποιοι έβαλαν στον Πέτσα την ιδέα της διπλής καταγγελίας: και του Τσίπρα και του Μαρινάκη. Είναι πλέον συνήθεις ύποπτοι.
Αλλά τους ξέφυγε ο βασικός ένοχος: ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο αθεόφοβος – παλαιοπασόκος εδώ που τα λέμε- έκανε κάτι ανάρμοστο: αφαίρεσε την αρχισυνταξία του Δελτίου Ειδήσεων από το Μέγαρο Μάξιμου και την Πειραιώς… Ανήκουστο.

- από κείμενο του Γιώργου Λακόπουλου στο anoixtoparathyro (oλόκληρο ΕΔΩ)