ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Στοιχειώδες, αγαπητέ μου Γουάτσον!

Δεν κάναμε διασταύρωση λέει ο Ν. Μανεσης και ευχαριστεί τον Alpha που δεν αποδέχτηκε την παραίτησή του

Την προηγούμενη Κυριακή, στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, προβλήθηκαν πλάνα του 2015 ως σημερινά από τον Έβρο, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης, τοποθετήθηκε δημόσια με..
ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα (δείτε ΕΔΩ), ωστόσο, σήμερα στον αέρα της εκπομπής του “απολογήθηκε” επί επτά λεπτά για το λάθος που έγινε, ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως υπέβαλε την παραίτησή του στον Alpha (ΕΔΩ), ωστόσο, δεν έγινε δεκτή από τους ανθρώπους του καναλιού.
«Εγώ δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μου, εγώ επέλεξα αυτή την ολιγομελή ομάδα και εγώ επωμίζομαι λάθη τα οποία δεν προκάλεσα εγώ, αλλά συμμετείχα άθελά μου σε αυτή την παρωδία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Alpha που δεν απεδέχθη την παραίτησή μου και είναι δίπλα. Συγγνώμη, αυτό το λάθος δεν θα ξαναγίνει», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μάνεσης και κατέληξε λέγοντας πως πάντα πρέπει να γίνεται διασταύρωση των στοιχείων, βίντεο, φωτογραφιών κλπ. που προέρχονται κυρίως από σόσιαλ μίντια. «Εμείς δεν κάναμε διασταύρωση, δυστυχώς...» είπε ο τηλεπαρουσιαστής κλείνοντας την "απολογία" του.
Στοιχειώδες, αγαπητέ μου Γουάτσον!