ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικώς ότι ο κος Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη»

Διαψεύδει ότι συνελήφθη ο γνωστός παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, ύστερα από σε βάρος του μήνυση από γυναίκα για εξύβριση.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση δια μέσου του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο Μένιος Φουρθιώτης υποστηρίζει ότι «δέχθηκε εκβιασμό από ένα ζευγάρι που διατηρεί παράνομη κλινική για τη διενέργεια αισθητικών χειρουργικών παρεμβάσεων», επειδή ο ίδιος αρνιόταν να τους.. διαφημίσει στην εκπομπή του και τους μήνυσε.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια:
«Ο γνωστός παρουσιαστής, κος Μένιος Φουρθιώτης, μας ανέθεσε το βήμα της παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας στο αδίκημα της εκβίασης, με τη χρησιμοποίηση όπλων, από τέσσερις δράστες, οι οποίοι εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON», χθες το απόγευμα.
Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι, το οποίο έχει κατηγορηθεί, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα περί του ότι είχε ιδρύσει μία παράνομη κλινική για τη διενέργεια αισθητικών χειρουργικών παρεμβάσεων και ευρίσκεται εκτός των φυλακών με περιοριστικούς όρους, συνοδευόμενο από άλλα δύο άτομα, επειδή ο Μένιος Φουρθιώτης, λόγω της παρανόμου δράσεώς τους, αρνείται να διαφημίσει την επιχείρησή τους στην εκπομπή του, εισήλθαν ένοπλοι και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν, εάν συνεχίσει αυτήν την απόλυτα δικαιολογημένη άρνησή του.
Ο κος Φουρθιώτης αμέσως μετέβη στο Α.Τ Περιστερίου, το οποίο είναι κατά τόπον αρμόδιο, τους μήνυσε και αμέσως διετάχθη η σύλληψή τους στα όρια του αυτοφώρου. Οι δύο βασικοί δράστες διέφυγαν, αλλά συνελήφθη το τέταρτο μέλος αυτής της παράνομης ομάδας και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται ακόμα και σήμερα μέχρι να εκπνεύσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικώς ότι ο κος Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη για το οποιοδήποτε αδίκημα. Ο κος Φουρθιώτης ήταν και είναι ο μηνυτής σ’ αυτήν την παράνομη δραστηριότητα εις βάρος του.
Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και θα παρακαλέσουμε η οποιαδήποτε άλλη εκδοχή να μην αναδεικνύεται από οποιοδήποτε μέσο ενημερώσεως, διότι η εντολή που έχουμε είναι να στραφούμε νομικά εναντίον οποιουδήποτε, ο οποίος δυσφημεί τον κο Φουρθιώτη, διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις σε βάρος του».