ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Προς «ναυάγιο»(;) οι συζητήσεις Μαρινάκη-τραπεζών

Πληροφορίες για διαφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών (Μαρινάκη-τραπεζών) για τους όρους του «deal» με τη Forthnet και το κόστος της εξυγίανσης του ομίλου.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από το οικονομικό ένθετο της Καθημερινής, που επικαλείται τραπεζικούς κύκλους, αφενός η «Alter Ego» δεν κατάφερε να βρει «συμπαίκτες» για να επενδύσει στην Forthnet και να μοιραστεί το όποιο κόστος,..
αφετέρου κάποιοι από τους όρους που θέτει η πλευρά Μαρινάκη δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί από τις τράπεζες που κατέχουν τις μετοχές της εταιρείας. Γεγονός που μεταφράζεται ως «το πρώτο βήμα οριστικής απόσυρσης από το deal», από την εταιρεία που λειτουργεί το Mega και εκδίδει το «Βήμα», τα «Νέα» και το in.gr.
Σημειώνεται, επίσης, πως η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Nova θα χρειαστεί άλλα 50-60 εκατομμύρια ευρώ για να εξυγιανθεί, μαζί με τα 41 εκατομμύρια που θα πρέπει να καταβάλλει η «Alter Ego» για να αποκτήσει τον έλεγχό της. Ωστόσο οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, και η εταιρεία δεν έχει αποσύρει επισήμως το ενδιαφέρον της για την Forthnet.
- πηγή: e-tetradio