ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ραγδαίες εξελίξεις στο Mega μετά τη συνέντευξη Τσίπρα

Τους έπιασε... απροετοίμαστους

Λίγα λεπτά μετα την αναχώρηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα απο τις εγκαταστάσεις του Mega στην Συγγρού το βράδι της Τρίτης, ξεκίνησε η αναμπουμπούλα και η μουρμούρα σε ολόκληρο τον Ομιλο Μαρινάκη, αφού η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν..
Εκνευριστικά απροετοίμαστη η κεντρική παρουσιάστρια Δώρα Αναγνωστοπούλου, απροετοίμαστος ο τηλεοπτικά άπειρος διευθυντής του "Βήματος" Αντώνης Καρακούσης, απροετοίμαστοι οι αστέρες διευθυντές του control να επιμένουν και να ξαναεπιμένουν σε ερωτήσεις που ήδη είχαν απαντηθεί.
Οι γνωρίζοντες καλά τα εσωτερικά και τις ισορροπίες της Alter Ego, δεν αποκλείουν να υπάρξουν - μετα απο ολα αυτά - ραγδαίες εξελίξεις και σε όλα τα επίπεδα...

Για την ιστορία, τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του Mega, στη Συγγρού 340, ο γενικός διευθυντής του καναλιού Σταμάτης Μαλέλης. Τον πρώην πρωθυπουργό συνόδευαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Νίκος Ανδριόπουλος.