ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

EΔΟΕΑΠ: Απαραίτητα τα ραντεβού (και) για παθολόγους - παιδιάτρους!

Με ραντεβού θα διενεργούνται πλέον οι εξετάσεις από τους παθολόγους και τους παιδιάτρους στις εγκαταστάσεις του ΕΔΟΕΑΠ στην Αθήνα, όπως ήδη ισχύει σε όλες τις άλλες ειδικότητες.
Για αυτό και, λόγω κορονοϊού, πριν από την προσέλευσή σας, θα πρέπει να έχετε κλείσει τηλεφωνικά το ραντεβού σας για το γιατρό που επιθυμείτε στο τηλέφωνο 15315.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΔΟΕΑΠ..
υιοθετεί και εφαρμόζει τα μέτρα που ορίζουν το υπουργείο Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την προφύλαξη των ασφαλισμένων. Έχει ήδη προχωρήσει – όπως όλα τα νοσοκομεία και οι έτεροι πάροχοι υπηρεσιών υγείας – στη λειτουργία μόνον μιας εισόδου σε όλα του τα κτήρια (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), ώστε να μπορεί να γίνεται ο (προ)έλεγχος των εισερχομένων, και ενημερώνει τους ασφαλισμένους με κάθε μέσο για όλες τις εξελίξεις που τους αφορούν, μέσω του δικτυακού τόπου edoeap.gr και αποστολής ανακοινώσεων και μηνυμάτων.
Ασφαλισμένοι με βήχα ή και πυρετό και παράλληλα προερχόμενοι οι ίδιοι (ή κάποιος από το περιβάλλον τους) από ταξίδι σε πληγείσες χώρες ή που ήρθαν σε επαφή με νοσούντα από κορονοϊό, δεν πρέπει να προσέρχονται σε ιατρεία ή νοσοκομείο. Πρέπει να επικοινωνούν αμέσως με τον ΕΔΟΕΑΠ (2107250050) ή τον ΕΟΔΥ (2105212054), ώστε να λάβουν οδηγίες.
Παρακαλούνται οι ασφαλισμένοι να είναι σε απόλυτη συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ σε ό,τι τους ζητηθεί, διευκολύνοντας στην απρόσκοπτη λειτουργία του Οργανισμού.