ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Γκρίνια και εντάσεις στο Μαξίμου για πρόσωπα και επιλογές

«Αδέξια Δεξιά»

Το Μέγαρο Μαξίμου, μπορώ να σας βεβαιώσω ότι αυτό τον καιρό ζει τις χειρότερες των ημερών του μετά την ανάληψη των πρωθυπουργικών καθηκόντων από τον κ. Μητσοτάκη. Μήτε γέλια, μήτε χαρές πια. Οι πολλές, συνδυασμένες και επαναλαμβανόμενες κρίσεις δεν αφήνουν περιθώρια χαρούμενων και ανέφελων στιγμών. Αντιθέτως, όπως μεταφέρουν οι γνωρίζοντες,..
επικρατούν εντάσεις και αναστατώσεις. Οι επικρίσεις περισσεύουν, η γκρίνια και η κατήφεια έχουν για τα καλά εγκατασταθεί στα ενδότερα του Μεγάρου και μαζί βεβαίως επιτείνεται η απογοήτευση για πρόσωπα και επιλογές.
Ειδικά για την εξέλιξη του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε κατάσταση τραγικού αδιεξόδου. Οι επιτελείς του Πρωθυπουργού διαπιστώνουν τώρα ότι όλα ήταν λάθος εξ αρχής και πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Η επικράτηση της αστυνομικής διαχείρισης του προβλήματος υπήρξε, αν μη τι άλλο, ατυχής.
- διαβάστε τη συνέχεια και τι γράφει για την «Αδέξια Δεξιά» ο Βηματοδότης ΕΔΩ