ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

«Αλλού ντ’αλλού είναι αυτό»

Την πάτησε» το κανάλι και παρουσίασε ως πραγματική, είδηση από το «Κουλούρι» για τον κορωνοϊό (BINTEO)

Μπορεί να ζούμε την εποχή των Fake News αλλά κάποια πράγματα είναι τόσο εξόφθαλμα που προκαλούν μόνο γέλιο.  Το Site Το Κουλούρι είναι από τα πιο γνωστά που παρουσιάζουν κωμικά... Fake News με τους αναγνώστες του να το ανταμείβουν με χιλιάδες κλικ...
Στην Κύπρο όμως και την εκπομπή «Όλα Καλά» του καναλιού Sigma, σχολιάζουν ως πραγματική είδηση το δημοσίευμα του σάιτ «Κουλούρι» που ανέφερε σκωπτικά πως «στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice και σκοπεύει να κολλήσει κοροναϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο».
Πέρα από το γεγονός ότι το σχολιάζουν σα να πρόκειται για πραγματική είδηση οι συντελεστές της εκπομπής φαίνονται και εκνευρισμένοι με τον δημοσιογράφο καθώς «δεν πάει καλά».
Από τις κορυφαίες στιγμές του βίντεο, η ανάγνωση του άρθρου όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: Έτσι, ο δημοσιογράφος περνάει τις τελευταίες ώρες γλείφοντας πόμολα, πηγαίνοντας σε δημόσιες τουαλέτες και χρησιμοποιώντας την δημόσια συγκοινωνία της πόλης, ελπίζοντας πως πολύ σύντομα θα κατορθώσει να αποκτήσει τον πολυπόθητο κορωνοϊό.
«Αλλού ντ’αλλού είναι αυτό» «ο άνθρωπος δεν πάει καλά» ήταν μερικά από τα σχόλια του πάνελ.


- πηγή: topontiki