ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Με τον Μαλέλη στο αυτί της...

Λίγος (τηλεοπτικά) και βαριεστημένος ο Αντώνης Καρακούσης, ανύπαρκτη η Δώρα Αναγνωστοπούλου απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η τηλεπαρουσιάστρια κάνοντας «παράσιτα» προσπαθούσε να επαναλάβει αυτά που της έλεγαν από το κοντρόλ για να στριμώξει -και καλά- τον Τσίπρα. Πάντως ο Τσίπρας που εμφανίστηκε ενωτικός δεν τους επέτρεψε να τον..
διακόπτουν για πολύ και επέμενε λέγοντας αυτά που ήθελε και έπρεπε να πει. Μάλιστα ο άπειρος τηλεοπτικά Καρακούσης στο τέλος συμπλήρωνε τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνώντας μαζί του πολλές φορές.
Βέβαια το κεντρικό και αρχικό ερώτημα στον Τσίπρα ήταν «εσείς που είσαστε αυτές τις μέρες της κρίσης», για να πάρουν την απάντηση: «Εδώ ήμουν σε σύσκεψη με τους πρώην υπουργούς μου για το προσφυγικό και βγάλαμε σχετική ανακοίνωση. Αλλά παρεξηγήσατε δεν είμαι εγώ ο πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης είναι...»
Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Καρακούσης είπε ότι το Mega είναι ανοιχτό σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς για να απαντήσει ο Τσιπρας «ναι, είναι ανοιχτό και νόμιμο» (δηλαδή τα κανάλια πλήρωσαν για πρώτη φορά για την άδεια).
Η Ευγενία Λουπάκη έγραψε στο fb σχετικά:
"Πήγε ο Τσίπρας στο "καινούργιο" MEGA και το συνεχάρη, αλλά η κοπέλα που είχανε οι Συριζαίοι στην ΕΡΤ, έχει τον Μαλέλη στο αυτί της και θέλει οπωσδήποτε να τον βάλει να πει ότι τα ίδια θάκανε στον Εβρο με αυτά που έκανε ο Μητσοτάκης. Και τον διακόπτει συνέχεια. Μέχρι το "λιάζονται" θυμήθηκε η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Welcome to reality once again."

ΥΓ Kάποιοι θυμήθηκαν την συνέντευξη Τσίπρα σε Παπαχελά - Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ. Ουδεμία σχέση, γιατί τότε -εκτός των αλλων- ήταν προεκλογική περίοδος και ο Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός που έπρεπε πάσει θυσία να φύγει...