ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Αλλαγές συμβούλων - δημοσιογράφων στο Μαξίμου

Καθήκοντα υπεύθυνης του γραφείου Θεμάτων Ευρωπαϊκής Ενωσης της Γενικής Γραμματείας πρωθυπουργού αναλαμβάνει η Ελένη Σουρανή στη θέση του δημοσιογράφου, πρώην διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Δημήτρη Μητρόπουλου.
Η πρέσβης Ελένη Σουρανή, στις 14 Ιανουαρίου του 2020, είχε αναλάβει τη διεύθυνση του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση..
του πρωθυπουργικού γραφείου, ο Δημήτρης Μητρόπουλος, πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα» και μέχρι πρότινος σύμβουλος στρατηγικής και ευρωπαϊκών θεμάτων του πρωθυπουργού, συνεχίζει ως Ειδικός Σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Δημήτρης Μητρόπουλος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν στενή συνεργασία τα δύο τελευταία χρόνια, δουλεύοντας κυρίως από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Λονδίνο, με αντικείμενο διεθνή αλλά και εσωτερικά θέματα. Ο πρωθυπουργός με το δημοσιογράφο συνδέονται με φιλία εδώ και πολλά χρόνια.