ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

H ΕΣΠΗΤ και η ΕΡΤ αποχαιρετούν την Χρυσούλα (Σίσσυ) Αρβανιτίδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Περιοδικού-ΗλεκτρονικούΤύπου (ΕΣΠΗΤ) με θλίψη ανακοινώνει την αιφνίδια απώλεια της συνάδελφου δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΠΗΤ Χρυσούλας (Σίσσυς) Αρβανιτίδου.
Η Σίσσυ Αρβανιτίδου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα Έβρου. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στον περιοδικό Τύπο..
και στις Εκδόσεις Λυμπέρη, ενώ την τελευταία 20ετία εργαζόταν αδιαλείπτως στη δημόσια ραδιοφωνία, στο τμήμα των διεθνών ειδήσεων. Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Κοσμοδρόμιο», στο «Πρώτο Πρόγραμμα».
Η τελευταία εκπομπή της μεταδόθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή.
Υπήρξε ακούραστη και συνεπής επαγγελματίας, αγαπητή και άξια συνάδελφος που κέρδισε την αγάπη και το σεβασμό όλων μας με την ευγενική και πρόσχαρη φυσιογνωμία, τις γνώσεις, το ήθος, την ανιδιοτέλεια, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό της. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συλλυπείται τους οικείους της, και αποχαιρετά μία άξια συνάδελφο, που υπηρέτησε με αγάπη και σεβασμό την δημοσιογραφία τόσο μέσα από τη γραφή της όσο και μέσα από τα ερτζιανά που τόσο αγάπησε.

Η ΕΡΤ

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με οδύνη την εκλεκτή συνάδελφο Σίσσυ Αρβανιτίδου, που «έφυγε» από τη ζωή αιφνιδίως την Καθαρά Δευτέρα.
Για περισσότερα από είκοσι χρόνια η Σίσσυ Αρβανιτίδου υπηρέτησε με πάθος τη δημοσιογραφία μέσα από τις συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, τόσο από τη σύνταξη της διεθνούς ειδησεογραφίας όσο και από την παρουσίαση της εκπομπής «Κοσμοδρόμιο» στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Ευγενής, καλλιεργημένη, άριστη επαγγελματίας, ακέραιος χαρακτήρας, κέρδισε την αγάπη των συναδέλφων της και την εμπιστοσύνη των ακροατών. Η προσφορά της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι ανεκτίμητη και η απουσία της πραγματικά δυσαναπλήρωτη. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τους οικείους της.