ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Kι εκείνη… φτιάχνει μαλλί

ΒΙΝΤΕΟ

Την επιλεκτική ευαισθησία που έχει δείξει στο παρελθόν, ως δημοσιογράφος, η νυν εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, όσον αφορά στην κάλυψη και την καταστολή των διαδηλώσεων, της υπενθύμισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο.
Απαντώντας στην κριτική που άσκησε νωρίτερα η Μαρία Σπυράκη, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι τα..
συλλαλητήρια στα οποία αναφέρθηκε αριθμούσαν 3.000- 4000 άτομα και δεν είχαν με τα μεγάλα συλλαλητήρια που έγιναν τον Φλεβάρη.
Και της υπενθύμισε ότι η ίδια όταν ήταν για χρόνια προβεβλημένη τηλεοπτική δημοσιογράφος έβγαινε σχεδόν κάθε βράδυ, όταν οι διαδηλώσεις ήταν μαζικές και με μεγάλη καταστολή, και όπως η ίδια έχει παραδεχθεί, έκρυβε την αλήθεια.
«Τότε δεν είχατε καμία ιδιαίτερη ευαισθησία, ούτε στο να παρουσιάζεται τα ορθά νούμερα των διαδηλώσεων ούτε και την καταστολή και τη βία που είχαν υποστεί. Χαίρομαι που σήμερα έχετε αυτή την ευαισθησία αλλά να σας διαβεβαίωσω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε βία, ούτε καταστολή και τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών έχουν αναβαθμιστεί από μια σειρά νομοθετικές παρεμβάσεις. Θα είμαι ο τελευταίος που θα αρνηθώ το δικαίωμα του κάθε πολίτη να διαδηλώνει σε μια δημοκρατία», είπε σημειώνοντας ότι τα πρόσφατα συλλαλητήρια ήταν μικρής μαζικότητας και χαρακτηρίστηκαν από τα ακροδεξιά στοιχεία.
Αμήχανη ήταν η αντίδραση της Μαρίας Σπυράκη, η οποία, όση ώρα της απήυθηνε το λόγο ο πρωθυπουργός έπαιζε… ανέμελα με τα μαλλιά της, χαμογελούσε (στο φακό ίσως;) και άρχισε να ασχολείται και με το κινητό της, διότι, ως γνωστόν, απορία ψάλτου βηξ…


Και η τοποθέτηση της Σπυράκη:


- πηγή: documentonews