ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Εκκαθαρίσεις στον Αθήνα 9.84

Δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις σε (περίπου) 10 εργαζόμενους
Είναι οι γνωστές συμβάσεις έργου που ανανεώνονται κάθε χρόνο στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας και, αυτή τη φορά, για κάποιους, δεν... ανανεώθηκαν. Μεταξύ των... απολυθέντων είναι δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, μουσικές επιμελητές, ηχολήπτες κ.ά. Προς το παρόν δεν υπάρχει αντίδραση..
από τα σωματεία Τύπου αλλά ούτε και από τους εργαζόμενους στον Αθήνα 9.84.
Οι συμβάσεις αφορούν 23 δημοσιογράφους (αντί για 28), 5 μουσικούς επιμελητές (αντί για 8) και 4 μουσικούς παραγωγούς. Συνολικά για 9 άτομα από όλες τις ειδικότητες δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις, π.χ. από όσους έκαναν εκπομπές εκτός βρέθηκαν ο Σταμάτης Ζαχαρός, ο Θύμης Τσιλιόπουλος και η ομάδα του Black Athena που «μετακόμισε» στον Athens Voice 102.5, καθώς και ρεπόρτερ, εκφωνητές και άτομα από την παραγωγή ειδήσεων κι εκπομπών.
Ωστόσο προστέθηκαν 6 άτομα για να αναπληρώσουν τα κενά, 5 δημοσιογράφοι και ένας μουσικός παραγωγός. Η Μαρία Χούκλη συνεχίζει κανονικά και ο Δημήτρης Φύσσας φαινεται να αντικαθιστά τον αείμνηστο Μάνο Ελευθερίου τα Σαββατοκύριακα. Το κόστος των συμβάσεων μειώθηκε κατά περίπου 100.000 ευρώ σε σχέση με πέρσι, κι ανέρχεται στις 421.440 ευρώ τον χρόνο.
- πηγή: e-tetradio