ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ποιος δημοσιογράφος αναλαμβάνει το γραφείο Μπακογιάννη

Τρέχουν οι εξελίξεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, που θα γίνουν τον Μάιο. Στον δήμο της Αθήνας τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Είναι πλέον οριστική η απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Κώστας Μπακογιάννης. Σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες που επικαλείται το «ΠΑΡΟΝ» ο Μπακογιάννης αποχαιρετά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και φέρεται να είναι
αποφασισμένος να διεκδικήσει τον πρώτο δήμο της χώρας.
Ηδη ο νυν περιφερειάρχης άρχισε να προετοιμάζεται και να στελεχώνει το γραφείο του, h ευθύνη του οποίου ανατέθηκε σε γνωστό δημοσιογράφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ eretikos.gr, ο Σωτήρης Ξενάκης που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον τον όμιλο των Παραπολιτικών (ΕΔΩ)  είναι αυτός που θα αναλάβει το γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη .
Ο Σωτήρης Ξενάκης διατηρεί χρόνια σχέση με την οικογένεια Μπακογιάννη καθώς υπήρξε γραφείο τύπου της Ντόρας Μπακογιάννη για πολλά χρόνια. Διακρίνεται για τις καλές σχέσεις με όλους τους δημοσιογράφους καθώς κρατά πάντα χαμηλούς τόνους για όλα τα θέματα.