ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Eυκαιρίας δοθείσης...

Eυκαιρίας δοθείσης και με αφορμή την χθεσινή κόντρα στο twitter των δημοσιογράφων Αντώνη Αλαφογιώργου και Σεραφείμ Κοτρώτσου (ΕΔΩ), η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή και έκανε την ακόλουθη δήλωση:..«Ενώ ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, κ. Παππάς, πανηγυρίζει για τη δήθεν άψογη λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε. επί των ημερών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι πολίτες παρακολουθούν έκπληκτοι τις χθεσινές αντεγκλήσεις μεταξύ δημοσιογράφων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις εξωτερικές και μεικτές παραγωγές της ΕΡΤ Α.Ε., στις οποίες γίνεται αναφορά στο ρόλο του Υπουργού ΨΗΠΤΕ και έκκληση για παρέμβαση του εισαγγελέα.
Με αφορμή, λοιπόν, τις χθεσινές δημόσιες αντεγκλήσεις, η Νέα Δημοκρατία ζητά για άλλη μια φορά από τον κ. Παππά να απαντήσει πώς διασφαλίζονται η αμεροληψία, η αντικειμενικότητα, η μεγιστοποίηση της σχέσης κόστους-οφέλους και, κυρίως, η διαφάνεια από πλευράς Υπουργείου ΨΗΠΤΕ όσον αφορά τις εξωτερικές και μεικτές παραγωγές της ΕΡΤ Α.Ε.
Περιμένουμε την αντίδραση του αρμόδιου Υπουργού και τις απαντήσεις του στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου».