ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Σε ρυθμούς ΔΕΘ «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σερ. Κοτρώτσο

Στο «μικροσκόπιο», τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:00, οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και οι πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούν. Οι παροχές, οι φοροελαφρύνσεις, το μέλλον των συντάξεων και η κριτική της αντιπολίτευσης.
Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, στις 22:00
Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10 το βράδυ, καλεσμένοι..
του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, σε μια πολιτική αντιπαράθεση εφ’ όλης της ύλης.
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στις 22:00
Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:00, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και οικονομολόγοι σχολιάζουν και αναλύουν την επόμενη μέρα στην πραγματική οικονομία μετά τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.
Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο καθηγητής Οικονομικών Διονύσης Χιόνης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης και ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος.
Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος.
Αρχισυνταξία: Α. Βασιλόπουλος.
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος.
Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός.