ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Κωβαίος εγκαλεί τον Τσίπρα για... δειλία

...επειδή απέκλεισε από τις ερωτήσεις στη ΔΕΘ «Το Βήμα»

«Το χειρότερο πρόσωπο της καθεστωτικής αντίληψης του ΣΥΡΙΖΑ, του ιδίου και της ομάδας που τον περιβάλλει στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή το μεσημέρι.
Σε μία… Καστρικού τύπου, εν πολλοίς σκηνοθετημένη συνέντευξη στο πλαίσιο της επεισοδιακής παρουσίας του στην ΔΕΘ, ο..
Πρωθυπουργός απέκλεισε από τις ερωτήσεις για μία ακόμη φορά «Το Βήμα».
Τα παραπάνω γράφει ο πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ Αγγελος Κωβαίος σε εκτενές σχόλιο του στο οποίο κάνει λόγο για «ολοκληρωτισμό ενός δειλού Πρωθυπουργού».
Ο Κωβαίος αναφέρει χαρακτηριστικά:
Αν δεν ήταν ο φόβος, ο λόγος για τον οποίο δεν δόθηκε ερώτηση στο «Βήμα», ήταν κάτι χειρότερο. Η αντίληψη ότι ένας Πρωθυπουργός δεν οφείλει να σέβεται την θεσμική λειτουργία του Τύπου και ότι αντιθέτως δικαιούται να κάνει με επιδεικτικό και προκλητικό τρόπο ό,τι είναι δυνατόν για να το επιδείξει. (...)
(...)  Από μία άλλη άποψη και με δεδομένες τις αντιλήψεις του, είναι και τιμή μας που ο πανικόβλητος Πρωθυπουργός έκανε αυτήν την επιλογή. Απέδειξε έτσι την πολιτική δειλία του και την αδυναμία του να υπερβεί τις ολοκληρωτικές του αντιλήψεις.
Για να βλέπουν και να μαθαίνουν και όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν στην δυνατότητά του να μετατραπεί σε κάτι άλλο από αυτό που είναι: Ενας οπαδός του Μαδούρο.