ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Έρχεται η «Νέα Απογευματινή»

Ποιος θα την χρηματοδοτεί

Τη νέα εκδοχή της «Απογευµατινής» βγάζει στα περίπτερα το επόµενο διάστηµα ο Χρήστος Μουλίνος, µε τη δηµοσιογραφική οµάδα που θα τον πλαισιώσει.
Ο έµπειρος «εφηµεριδάς» φιλοδοξεί να δηµιουργήσει έναν νέο ισχυρό πόλο στην πραγµατικότητα του εγχώριου κεντροδεξιού Τύπου και εν γένει στην αγορά, µε ξεκάθαρο στίγµα και «γραµµή» που..
θα παίζει µεταξύ της παραδοσιακής ∆εξιάς και του σύγχρονου προφίλ που έχει προσδώσει στη Ν.∆. ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο δηµοσιογράφος άρχισε εδώ και καιρό επαφές µε στελέχη της αγοράς, έχοντας ως αρχικό στόχο για την κυκλοφορία του νέου φύλλου στα περίπτερα την τελευταία εβδοµάδα του Σεπτεµβρίου. Αν και σε πρώτη φάση δεν θα υφίσταται κυριακάτικη έκδοση (αντ’ αυτής προκρίθηκε η λύση ενός ενισχυµένου σαββατιάτικου φύλλου), οι επιτελείς του εντύπου φιλοδοξούν να κερδίσουν αναγνώστες τόσο από τον «Ελεύθερο Τύπο» όσο και από τη «∆ηµοκρατία» του Γιάννη Φιλιππάκη.
Σε ό,τι αφορά τη χρηµατοδότηση της εν λόγω εκδοτικής προσπάθειας, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πολύ αξιόπιστος επιχειρηµατίας, που είναι διατεθειµένος να επενδύσει στο όλο εγχείρηµα.
- πηγή: parapolitika.gr