ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Ακέφαλη δημοσιογραφία

Δεν του άρεσε του καημένου του Γιώργου Παπαχρήστου η επισήμανση ότι η χυδαία επίθεσή του στον Κώστα Καραμανλή από εφημερίδα του Συγκροτήματος Μαρινάκη θύμιζε «Μακελειό» («ασώματος κεφαλή», «τεμπέλης», «διαπλεκόμενος», χειρότερος πρωθυπουργός από συστάσεως ελληνικού κράτους κ.λπ.).
[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ]
Λυπάμαι, αλλά και στη χτεσινή του (αντ)απάντηση από τα «Νέα», ο παλαίμαχος δημοσιογράφος δεν βρίσκει τίποτα να πει για την..
ουσία του σχολίου μου, δηλαδή για την επίμονη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και των φιλικών του ΜΜΕ να απαλλαγούν από την παράδοση της περιόδου Καραμανλή, όταν είχε αποκλειστεί η Ακροδεξιά και τα στελέχη της από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τώρα έχουν αναλάβει την επίσημη εκπροσώπηση του κόμματος.
Αθελά του, με το χτεσινό του κείμενο, το στέλεχος του Συγκροτήματος Μαρινάκη επιβεβαίωσε ότι η πάλαι ποτέ δημοσιογραφική ναυαρχίδα του Κέντρου έχει μετατοπιστεί οριστικά στη λαϊκιστική Ακροδεξιά.Δ.Ψ. (ΕφΣυν)