ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Γιατί αντικαθίσταται ο πρόεδρος του ALPHA Β. Παπαδρόσος

H σύμπραξη STAR – ALPHA είναι γεγονός από τα μέσα καλοκαιριού μετά και τη μετακόμιση του ενημερωτικού τμήματος του καναλιού του Δ. Κοντομηνά στις εγκαταστάσεις των Βαρδινογιάννηδων.
Η τηλεοπτική αυτή συνεργασία σε συνδυασμό με κάποιες άλλες παραμέτρους διόγκωσαν τις φήμες περί εξαγοράς του Alpha απο την οικογένεια Βαρδινογιάννη..
-αν και διαψεύστηκαν, λέει, από τον Κοντομηνά.
Οι φήμες όμως επιμένουν και ενισχύονται από την είδηση για αλλαγές στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Alpha. Ετσι, σύμφωνα με το enimerosi24, αντικαθίσταται ο προέδρος και διευθύνων συμβούλος του καναλιού Βασίλης Παπαδρόσος και το αμέσως επόμενο διάστημα τη θέση του θα καταλάβει τεχνοκράτης ενώ ο δημοσιογράφος θα επιστρέψει στα καθήκοντα του διευθυντή ειδήσεων του σταθμού. Οπως γράφει το enimerosi24 η συγκεκριμένη αλλαγή και ενδεχομένως ορισμένες ακόμη, μικρότερης εμβέλειας, επιβάλλονται απο τις ανάγκες που ορίζει η νέα εποχή για τον ALPHA και η οποία σηματοδοτείται από τη στρατηγική συνεργασία του σταθμού με το STAR.
Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Παπαδρόσος έμεινε στο «τιμόνι» του καναλιού μόλις ενάμισι χρόνο. Και συγκεκριμένα απο πέρυσι τον Απρίλιο μετά την παραίτηση του Δημήτρη Φουρλεμάδη. Το ΔΣ του σταθμού συμπληρώνουν ο αντιπρόεδρος Δήμος Βερύκιος και τα μέλη Γιώργος Χριστοδούλου, Άννα Σουρπη, Δημήτρης Κουρεντας.