ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Τέλος οι Ιστορίες για τον ΣΚΑΪ

 Μία από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, με αποκλειστικότητες και αποκαλυπτικές έρευνες στο ενεργητικό της, ρίχνει τίτλους τέλους. Οπως αναφέρει topontiki, η εκπομπή «Ιστορίες» με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου, σταματάει να βγαίνει στον ΣΚΑΙ. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν οι «Ιστορίες» θα συνεχίσουν να μεταδίδονται σε άλλο κανάλι..

 ****
Εκτός του ραδιοσταθμού «Θέμα 104.6» βρέθηκε ξαφνικά στα τέλη του Αυγούστου  ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Περδικάρης με την απόλυση μάλιστα να θυροκολλείται στην εξώπορτα του σπιτιού του. Αυτό γράφει το e-tetradio που αναφέρει πως δεν υπήρχε κάποια... υπόνοια, δεν προηγήθηκε κάτι, μία συζήτηση θα έκαναν απλώς εκείνη την ημέρα αλλά τους... πρόλαβε ο δικαστικός επιμελητής.
****
Στάση εργασίας στην ΕΡΤ πραγματοποίησε η ΠΟΣΠΕΡΤ σήμερα Τρίτη 11/9/2018 και από τις 15.00 έως τις 17.00 για να μην μεταδοθεί ο διχαστικός λόγος της Χρυσής Αυγής («συνέντευξη τύπου» με αφορμή την 83η ΔΕΘ). Η ΠΟΣΠΕΡΤ για άλλη μια φορά αρνήθηκε να συμμετάσχει στην απ΄ευθείας ή στην μαγνητοσκοπημένη μετάδοση αυτής της συνέντευξης – παρωδίας και να γίνει έστω και ακούσια «πολλαπλασιαστής» ενός ρατσιστικού -διχαστικού λόγου.
****
Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» από τη Βουλή, με το οποίο 411.000 πολίτες της χώρας αποκτούν πρόσβαση στα ελληνικά κανάλια. Η δράση αφορά 3.500 «λευκές περιοχές» σε όλη την Ελλάδα, οι κάτοικοι των οποίων (164.000 νοικοκυριά) θα προμηθευτούν κουπόνι των 110 ευρώ, που θα εξαργυρώνουν στον πάροχο της επιλογής τους για την απόκτηση εξοπλισμού που θα τους εξασφαλίσει πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.****
Για πρώτη φορά στην ελληνική Τηλεόραση γίνεται μετάδοση ζωντανής εκπομπής μέσω της Υβριδικής Τηλεόρασης της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, η εκπομπή της ΕΡΤ3 «Με το 3» με την Έλσα Ποιμενίδου, μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 16:30 έως τις 18:00, από το Περίπτερο 12, της 83ης Δ.Ε.Θ, όπου λειτουργεί το θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα» του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.