ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Η Έφη για τον δήμο Αθηναίων;

Έναν ισχυρό αντίπαλο για την διαφαινόμενη υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στον πρώτο δήμο της χώρας ψάχνουν στο Μαξίμου, καθώς πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «μεγάλο κόμμα» και προφανώς δεν μπορεί να πέσει… αμαχητί σε έναν δήμο από τον οποίο εξάγονται πολλά πολιτικά συμπεράσματα και κρίνονται οι εντυπώσεις.
Άλλωστε, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η υποψηφιότητά του το 2014 έχουν ανεβάσει πολύ..
ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών και πλέον για τον ΣΥΡΙΖΑ θα θεωρηθεί αποτυχία κάθε υποψηφιότητα που δε θα περάσει τουλάχιστον στον δεύτερο γύρο.
 Έτσι, ο Neo πληροφορείται ότι σε ορισμένες «πρώτες κουβέντες» που έχουν γίνει, έχει πέσει το όνομα της Έφης Αχτσιόγλου για τον δήμο της Αθήνας, παρά το γεγονός ότι η ίδια η υπουργός Εργασίας είναι βορειοελλαδίτισσα.
Συν τοις άλλοις, υπάρχει άλλο ένα πρόβλημα: η Αχτσιόγλου ανήκει σε μία γενιά νέων στελεχών που ο πρωθυπουργός θέλει να αναδείξει στην πρώτη γραμμή, αλλά αν δεν νικήσει στον δήμο της Αθήνας τότε θα κινδυνεύσει να «καεί», αφού όλα δείχνουν ότι οι εκλογές θα γίνουν όλες μαζί και άρα… θα μείνει εκτός Βουλής και εκτός πολιτικής ως τις μεθεπόμενες εκλογές!
- από το matrix24