ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Συντονιστής ο Νίκος Χατζηνικολάου

O Νίκος Χατζηνικολάου θα συμμετάσχει  και θα συντονίσει το πάνελ των θεσμικών εκπροσώπων της αγοράς του Regional Media Forum 2018, το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο των Regional Media Awards 2018, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στο Gazarte. Ο Ν.Χατζηνικολάου συμμετέχει τόσο με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), όσο και..
εκείνης του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ).
****
Η ΕΡΤ3 «στρέφει τους προβολείς» στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Καθημερινά από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, από τις 22:45 έως τις 23:00, μεταδίδεται αφιέρωμα στη διοργάνωση σε α΄ τηλεοπτική μετάδοση. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει ταινίες, νέα, συνεντεύξεις από το 41ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους και το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Στην παρουσίαση είναι ο Θανάσης Γωγάδης και στη σκηνοθεσία ο Τηλέμαχος Κοεμτζόπουλος. 
****
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η πρώτη Γενική Συνέλευση Μελών της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων (Ε.Υ.Ε.Δ.) με την προσέλευση δημιουργών και δικαιούχων να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς περισσότεροι από 300 δικαιούχοι έδωσαν το δυναμικό παρών στη συνέλευση. Κοινή συνισταμένη στις προτάσεις των συμμετεχόντων ήταν η αναγκαιότητα να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για τη δημιουργία του οργανισμού συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων, που θα ανήκει στους δικαιούχους και θα διοικείται από τους ίδιους.
****

Η προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου να προκριθεί στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η νέα πολύπλοκη διοργάνωση του Nations League και οι παγίδες της, καθώς και οι προοπτικές των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα, απασχολούν την εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα», που μεταδίδεται απόψε Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 από την ΕΡΤ1. Ο Γιάννης Καραλής φιλοξενεί στα στούντιο της ΕΡΤ τον πρωταθλητή Ευρώπης και προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων, Γιάννη Γκούμα, καθώς και τον ειδικευμένο σε θέματα διεθνούς ποδοσφαίρου δημοσιογράφο Μάνο Σταραμόπουλο, για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας και τους επερχόμενους των συλλόγων μας στην Ευρώπη.