ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Kαι μην τολμήσει ο Νικόλας να ''φάει'' τον Φώτη Παπούλια

Aγρια κόντρα Αλαφογιώργου με τον Κοτρώτσο

Mύλος ξανά στην ΕΡΤ από τον άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ των δημοσιογράφων της δημόσιας τηλεόρασης Αντώνη Αλαφογιώργου και Σεραφείμ Κοτρώτσου. Αφορμή για τον κόντρα που δημοσιοποιήθηκε στα social media, ήταν το κόστος των εκπομπών στην κρατική τηλεόραση.
Μάλιστα ο παρουσιαστής Αντώνης..
Αλαφογιώργος με ανάρτησή του στο twitter κάλεσε δύο φορές τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Δημήτρη Ασπρογέρακα «να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία»  και να πάει στην ΕΡΤ για «να ελέγξει το δημόσιο χρήμα»!
Η κόντρα ξεκίνησε από ανάρτηση του Αντώνη Αλαφογιώργου ο οποίος επιτέθηκε ονομαστικά στον Σεραφείμ Κοτρώτσο (και κατόπιν ευθέως στον υπουργό Νίκο Παππά) γράφοντας στα social media:
«Καλά τα λέει ο σύντροφος Κοτρώτσος. Πόσο κοστίζουν οι μικτές που παρουσιάζει στην ΕΡΤ. Ποιος τα παίρνει? πόσα το μήνα? Ερχονται ελεγκτές».
Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή «Επόμενη Μέρα» στην κρατική τηλεόραση, «σήκωσε το γάντι» και απάντησε:
«Εχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες... Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι...»
Ο Αντώνης Αλαφογιώργος ανταπάντησε με αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου-Παππά αναφέροντας ότι έκοψαν πρόταση εκπομπής του ιδίου λόγω κόστους:
«Σύντροφε Σεραφείμ έχω τα χαρτιά από τη διαύγεια. Δεύτερη πρόταση εκπομπής μου απορρίφθηκε λόγω κόστους λέει. Εσωτερική παράγωγη. μηδαμινά πράγματα. Εσύ όμως πλουσιοπάροχος. Χαιρετίσματα στον Νίκο. Εισαγγελείς μήπως ακούνε?»
N. Παππάς - Φ. Παπούλιας
Ο Αντώνης Αλαφογιώργος έσπευσε μάλιστα να αναφερθεί και στον «Νικόλα» (εννοεί τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά) προειδοποιώντας: «Και να μην τολμήσει ο Νικόλας να ''φάει'' τον Φώτη Παπούλια γιατί έρχονται χειρότερα» (ο Φ. Παπούλιας είναι αρχισυντάκτης  του πολιτικού ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ).Στη συνέχεια ο Α. Αλαφογιώργος έγραψε:
«Καλώ τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία».
Και λίγο αργότερα το επανέλαβε: «Επανακαλώ τον πρόεδρο της Ενωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα» 

Ο Α. Αλαφογιώργος έκανε νέα ανάρτηση με την οποία στοχεύει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά:
«ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ»
ΥΓ 1 Σύμφωνα με διαρροές σε δεξιά φύλλα ο Φώτης Παπούλιας επρόκειτο να απομακρυνθεί από τη θέση του αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ καθώς, λέει,
υπάρχουν σοβαρά παράπονα από τις φατρίες του Ραδιοµεγάρου που πρόσκεινται στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίµου.


ΥΓ 2 Και ένα δείγμα των διαλόγων των δύο συναδέλφων στην ΕΡΤ: