ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Πώς ο Γιώργος Παπαχρήστος μεταμορφώθηκε σε Στέφανο Χίο

Γιατί το συγκρότημα Μαρινάκη επιτίθεται στον Κ. Καραμανλή

Προκάλεσε αίσθηση η χθεσινή επίθεση του συγκροτήματος Μαρινάκη στον Κώστα Καραμανλή, με χαρακτηρισμούς τόσο χυδαίους που, όπως γράφει και η ΕφΣυν,  μέχρι τώρα τους συναντούσαμε μόνο σε έντυπα τύπου «Μακελειό». Το ολοσέλιδο άρθρο που υπέγραφε ο Γιώργος Παπαχρήστος και προβλήθηκε και στο πρωτοσέλιδο..
της εφημερίδας «Τα Νέα», αποκαλεί τον Καραμανλή «ασώματο κεφαλή».
Το άρθρο (EΔΩ) που επιγράφεται «Ο πραγματικός στόχος πίσω από την αφωνία του Κώστα Καραμανλή» ξεκινά ως εξής: «Στα όσα απίθανα συμβαίνουν στην ελληνική πολιτική σκηνή, αναμφίβολα, ξεχωριστή θέση κατέχει ένα πραγματικό “μετέωρο”, που όμοιό του δύσκολα μπορεί να εντοπίσει κανείς, όσο κι αν το αναζητήσει στο βάθος των δεκαετιών της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας. Ακαμπτο. Ακούνητο. Αμίλητο. Μία ασώματος κεφαλή. Ενα δικό μας Ράσμορ. Αυτό το “μετέωρο” έχει ονοματεπώνυμο: λέγεται Κωνσταντίνος Καραμανλής του Αλεξάνδρου».

● Σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»:
- Πώς μεταμορφώθηκε ο Γιώργος Παπαχρήστος σε Στέφανο Χίο και γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης στοχεύει τον Κώστα Καραμανλή 
- Ποιος εκνεύρισε τον Κ. Καραμανλή: οι κινήσεις του Κ. Μητσοτάκη σε συνδυασμό με το πρωτοσέλιδο των «Νέων» 
- Πρωτοφανής επίθεση των Μαρινάκη - Μητσοτάκη εναντίον του Κ. Καραμανλή, με στόχο την οριστική ακροδεξιά μετάλλαξη της Ν.Δ. Για πογκρόμ Μητσοτάκη κατά της παλιάς ηγετικής ομάδας του κόμματος κάνουν λόγο κύκλοι κοντά στον πρώην πρωθυπουργό.

Και στην εφημερίδα «δημοκρατία» υπάρχει σήμερα αρθρα που αναφέρονται στο θέμα: «Τα media του Μαρινάκη στοχοποιούν τώρα τον Καραμανλή / Μανώλης Κοττάκης: Αλαλα τα χείλη»