ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Ήταν ο Παπαχελάς στο ΚΚΕ Εσωτερικού;

Και ποιος είναι ο Παπαδόπουλος της Καθημερινής που υπήρξε και λογογράφος του Τσίπρα;

Στα παραπάνω ερωτήματα του τίτλου δίνει απάντηση ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Δεληπέτρος με εύστοχες επισημάνσεις του, σε ανάρτησή του στο fb. Συγκεκριμένα ο Β. Δεληπέτρος γράφει: 
Ένας Παπαδόπουλος στην.. "Καθημερινή" αναρωτήθηκε πώς η Ελλάδα έγινε... κομμμουνιστική χώρα!!!
Και αυτό διότι -όπως ακριβώς έγραψε- "η συντριπτική πλειονότητα των μελών του υπουργικού συμβουλίου είναι κομμουνιστές".
Και αυτή τη "συνειδητοποίηση" -όπως ακριβώς γράφει- την χρωστάμε στο συνταγματολόγο "Νίκο Αλιβιζάτο και σε ένα υποδειγματικό άρθρο του".
Διότι ο κ. Αλιβιζάτος δείχνει, όπως μας μεταφέρει ο αρθρογράφος της Καθημερινής, ότι "από τα ενενήντα πρόσωπα που πήραν θέση στο υπουργικό συμβούλιο από το 2015 έως σήμερα, τα πενήντα προέρχονται από το ΚΚΕ, το ΚΚΕ Εσωτερικού και την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά"
Βέβαια, το τι ήταν κάποιος κάποτε, δεν έχει σημασία για το τι είναι τώρα. Και η Μέρκελ στα νιάτα της... κομσομόλα του Χόνεκερ ήταν, αλλά αυτό δεν παει να πει ότι ήταν και πολύ περισσότερο ότι είναι κομμουνίστρια.

Αυτό που έχει σημασία -κυρίως γιατί το "αγνοεί" και δεν το συνυπολογίζει στον "κομμουνιστικό κίνδυνο" ο αρθρογράφος- είναι ότι στο ΚΚΕ Εσωτερικού (που έστω και γιαλαντζί "κομμουνιστικό" ήταν και κομμουνιστικό το θεωρεί) ανήκαν κάποτε και ο διευθυντής της εφημερίδας που φιλοξενεί το άρθρο του, ο Αλέξης Παπαχελάς και ο καθηγητής που "αποκάλυψε" τους "κομμουνιστές" του υπουργικού συμβουλίου, ο Νίκος Αλιβιζάτος.
Με άλλα λόγια, καλό το παραμύθι σου κ. Παπαδόπουλέ μου αλλά δεν έχει δράκο!

ΥΓ Αλήθεια, αντί ο Παπαδόπουλος να βγάζει ιστορίες από την κοιλιά του -ή από την κοιλιά του Αλιβιζάτου- γιατί δεν μας λέει πώς έγινε κάποτε λογογράφος του... Τσίπρα, ποιοι τους έφεραν σε επαφή και πώς χώρισαν οι δρόμοι τους;