ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Στην τελική ευθεία ο ΣΚΑΪ 24 - Ποιοι θα τον στελεχώσουν

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το εγχείρηµα της δηµιουργίας του ΣΚΑΪ 24, δηλαδή του ενηµερωτικού καναλιού που προετοιµάζει ο Γιάννης Αλαφούζος και το οποίο θα εκπέµπει σε πρώτη φάση τουλάχιστον µέσω του Ιντερνετ, των ψηφιακών πλατφορµών, αλλά και µέσων διαδικτυώσεων σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια.
∆εν είναι λίγοι οι γνωρίζοντες τα τεκταινόµενα στον όµιλο του Νέου Φαλήρου που επισηµαίνουν ότι ίσως και εντός του Οκτωβρίου θα γίνει..
προσπάθεια να προβληθεί το πρώτο -πιλοτικό- πρόγραµµα του νέου καναλιού, το οποίο θα στελεχωθεί κατά βάση µε δηµοσιογράφους που ήδη εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθµό ΣΚΑΪ, στον οµώνυµο ραδιοφωνικό σταθµό, αλλά και στην εφηµερίδα «Καθηµερινή».
Όπως γράφει το Secret, για τη θέση του επικεφαλής του δηµοσιογραφικού τµήµατος είχαν ακουστεί, µεταξύ άλλων, τα ονόµατα του Βασίλη Χιώτη και του Νίκου Στραβελάκη, µε τον πρώτο να αναλαµβάνει τελικώς πριν από µερικές ηµέρες καθήκοντα διευθυντή στους 100,3.
Την ίδια ώρα και µε φόντο τις διεργασίες για τη σύναψη συµφωνιών που θα οδηγήσουν στην προβολή µέρους του προγράµµατος του ΣΚΑΪ 24 από συνεργαζόµενους τηλεοπτικούς σταθµούς, η πλευρά Αλαφούζου βρίσκεται σε προχωρηµένες συζητήσεις για την εξαγορά του Attica TV, γεγονός που θα σηµάνει αυτόµατα τον τερµατισµό της συνεργασίας µε το Action 24 του ∆ιονύση Παναγιωτάκη.
- από το Secret των Παραπολιτικών